[Update] 1 sept. weer van start!

[Update] 1 sept. weer van start!

Wegens het succes laten we deze cursus nog een keer van start gaan!

Wist je dat veel rijtechnische problemen worden veroorzaakt doordat het paard slappe buikspieren heeft en daardoor zijn rug niet voldoende omhoog kan brengen en zichzelf en jou goed kan dragen? Als hij geen sixpack heeft kan hij ook zijn bekken niet genoeg kantelen(want de rug blijft ‘hangen’) en kunnen de achterbenen niet voldoende naar voren doorkomen. Die worden vervolgens dus stijf en daardoor duwen die achterbenen het gewicht wat ze eigenlijk zouden moeten dragen(doorbuigen in de gewrichten in de achterhand) automatisch op jouw handen.

Dit is wat ik bij bijna alle lesklanten (van alle niveau’s!) tegenkom en waar we dus ook altijd mee aan de slag gaan.

Ook de revalidatiepaarden die we binnenkrijgen missen steevast die sixpack en zodra we die gaan ‘bouwen’ zien we dan ook dat ze zichzelf steeds beter gaan dragen en ook echt de kracht ontwikkelen in de bovenlijn. Dit maakt het voor zowel paard als ruiter zoveel makkelijker om lekker samen te werken!

?Ik ben hier meer en meer over gaan nadenken en heb hier iets voor bedacht, zodat JOUW paard ook die zo nodige sixpack gaat ontwikkelen waardoor je direct zoveel minder gewicht in je hand krijgt en je paard dus ook veel losser door het lijf kan gaan bewegen.

? Ik heb DE oefeningen voor jouw paard die de buikspieren aanspreken en ervoor zorgen dat de gehele bovenlijn zich goed gaat ontwikkelen.

? Deze oefeningen ga je thuis doen met je paard en je laat mij zien hoe het gaat door video’s te posten op een besloten groep. Ik help je vervolgens om de oefeningen zo effectief mogelijk te doen voor jouw paard.

❗️Let op, de bovenlijn gaat zich echt snel ontwikkelen dus je gaat dat ook echt snel merken in de bespiering en daarom moet je goed in de gaten houden of je zadel nog past na een paar weken ❗️(en dit is niet overdreven, we merken dat bij al onze lesklanten, revalidatiepaarden EN de Online Coaching deelnemers❗️)

? Wat is het plan

 Je schrijft je in voor mijn 6 weekse BBB Online Cursus:

BuikspierenBovenlijnBillen

Deze cursus gaat 1 mei van start.

✅ Je plaatst een standfoto van je paard op de groep.

✅ Vervolgens gaan we 6 weken lang samen aan de slag met de oefeningen.

✅ Je post steeds video’s van je training(dit moet niet dagelijks hoor, 3 keer per week trainen met de oefeningen geeft al resultaat, maarrrrr vaker heeft natuurlijk wel meer effect).

✅ Sommige oefeningen doe je aan de hand, andere oefeningen doe je onder het zadel, en sommige oefeningen hoef je maar 10 minuten per dag te doen om effect te hebben.

✅ Ik geef je steeds feedback op je video’s en daarmee werk je verder.

✅ Na 6 weken maak je weer een standfoto en die plaats je samen met je beginfoto om de verschillen te laten zien.

 Wat ga je merken in deze cursus?

 Je paard wordt leniger
 Je paard wordt lichter in je hand
 Een snel gespannen paard wordt meer ontspannen
✅ Een ‘lui’ paard wordt energieker
✅ Je paard wordt fijner aan de hulpen
✅ Je paard krijgt meer balans
✅ De buik en rug komen omhoog en raken meer bespierd
✅ Jij verkrijgt een enorme berg aan nieuwe inzichten en kennis om je paard zelfstandig effectief te trainen

? En dan natuurlijk de belangrijke vraag: Wat kost het om mee te doen?

De kosten voor deze 6-weekse cursus zijn €250,-

Je houdt na afloop van de cursus toegang tot de oefeningen!

Let’s do this!

Het paard op de foto van de banner kwam bij mij binnen zonder sixpack (bovenste foto) en de foto eronder is 6 dagen later gemaakt. En dat is echt hetzelfde paard 6 dagen later. Nu garandeer ik niet dat jij hetzelfde verschil binnen 6 dagen hebt want ik ben zelf al jarenlang bedreven in de oefeningen die ik jou ga geven, maarrrrr in 6 weken kunnen we echt een groot verschil maken❗️

– Noor Tanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *