Het is mogelijk om intensieve begeleiding van ons te krijgen via Online Coaching. Deze optie is ideaal voor de mensen die graag les willen maar ver weg zitten of in een regio waarin wij weinig komen.

  • Heb je een probleem waar je mee worstelt en wil je daar graag oplossingen voor?
  • Wil je graag een stap verder maar weet je niet zo goed hoe?
  • Wil je de basis verstevigen door middel van gave oefeningen?
  • Heb je het gevoel dat je iets mist in de training?
  • Heb je de behoefte om zoveel mogelijk te leren?
  • Wil je meer inzicht verkrijgen in trainen vanuit de biomechanica?
Film jezelf voor de online coaching

Hoe werkt het?

Je laat jezelf filmen tijdens de training en maakt hiervan een video van een paar minuten. Als er een specifiek probleem is breng dat dan zo duidelijk mogelijk in beeld. Zorg ervoor dat je goed te zien bent. Rijd je vaak alleen? Geen enkel probleem! Met een telefoonklem van de action of de IKEA kun je jezelf al filmen met je eigen telefoon. Ideaal! 😀

Het is ook mogelijk om stukjes uit verschillende trainingen samen te voegen maar let er op dat de video echt maar een paar minuten duurt. Vervolgens stuur je deze video 1x per week in en daarop ontvang je uitgebreide feedback die je meeneemt naar je volgende training. Zodoende ga je ook steeds meer begrijpen van de theorie achter de praktijk.

Wat houdt het pakket in?

Je krijgt gedurende een maand Online Coaching. Je post 1x in de week een korte video van je vooruitgang of waarin je de weekoefening uitvoert, zodat ik je daarop feedback kan geven. Zo kun je iedere dag een stukje beter trainen!

Als je tussendoor vragen hebt kun je die altijd stellen op een speciale facebookgroep die privé is en alleen toegankelijk voor deelnemers aan de Online Coaching.

Iedere maand ontvang je 2 nieuwe video’s met oefeningen die je kan gaan toepassen.

Iedere week gaan wij in de besloten Facebookgroep LIVE om te praten over training. Je kunt tijdens deze LIVE sessies ook al je vragen stellen.

Wat zijn de kosten?

Deelnemen aan de videocoaching is mogelijk v.a. €99,95 per maand. Je kunt op elk gewenst moment aanmelden, de Online Coaching start elke eerste van de maand. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel maanden je intensief gecoacht wilt worden. De eerste groep is begonnen in Augustus 2017 en nog steeds fanatiek bezig.

NIEUW! Online Coaching Plus Pakket
De kosten van dit pakket bedragen €159,95 daarvoor heb je alles van het standaard Online Coaching Pakket, maar dan mét een maandelijkse Supportdag in Asten. Hierbij kun je je paard mee nemen en je krijgt dan individuele begeleiding. We werken intensiever door zodat je weer met een grote stap voorwaarts terug naar huis gaat. Op deze Supportdag komen alle deelnemers van de PLUSGroep samen en gaan we ook met groepjes aan de slag, bijvoorbeeld met werken aan de hand of longeren.

De Supportdagen zullen voornamelijk op zaterdag of zondag plaatsvinden.

Wat krijg je bij Online Coaching?

  • De mogelijkheid om dagelijks korte video’s in te sturen van je training waar je steeds feedback op krijgt, zodat je daar weer mee aan de slag kunt.
  • Maandelijks krijg je toegang tot een nieuwe module met minstens 4 nieuwe oefeningen. Deze video’s verschijnen alleen op de besloten pagina voor de Online Coaching deelnemers, en nergens anders!
  • Wekelijks een Facebook LIVE sessie met een PDF die je kunt downloaden en uitprinten zodat je de informatie kunt bewaren en later nog eens kunt teruglezen. Je kunt tijdens deze sessie al je vragen over training stellen.
  • We beloven dat we je veel nieuwe inspiratie en intensieve begeleiding geven om verder mee te werken en dat je aan het eind van de maand een mooie progressie hebt gemaakt met je paard!

LET OP: We starten op elke 1e van de maand met een nieuwe groep!

Aanmelden kan via facebook messenger of via e-mail (Noor: vandelupinehof@gmail.com of Patrick: lupinehof@gmail.com)